Kraanverhuur: bij ons kunt u snel een kraan huren

Zoals u aan onze naam (Verhuur-klus.be) kunt zien, zijn wij gespecialiseerd in verhuur van kranen. Kranen van verschillende formaten staan tot uw beschikking om uw hijswerk te verrichten. Of het nu gaat om het hijsen van bouwmaterialen, ramen, deuren, bubbelbaden of iets anders: voor kraanverhuur moet u bij ons zijn. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn. Bespreek gerust de mogelijkheden als u een kraan huren wilt. Wij helpen u graag.Waarom een kraan huren?

De meest pasklare oplossing voor uw hijsprobleem, dat is wat we u te bieden hebben. U staat versteld van de oplossingen die een mobiele hijskraan allemaal kan bieden! Het scheelt u enorm veel tijd en moeite. Huur een kraan en u bent van alle hijszorgen verlost.

Flexibiliteit in kraanverhuur

Al onze mobiele kranen zijn gemaakt van sterk aluminium. Ze zijn stuk voor stuk gemakkelijk op te stellen. Bovendien komen wij de kraan op locatie plaatsen en leggen wij u uit hoe je ermee moet werken. U heeft geen hijsbewijs nodig voor onze kranen, want de bediening is heel eenvoudig. Als u wilt, bieden wij naast kraanverhuur ook de mogelijkheid om een professionele operator in te huren die de kraan voor u zal bedienen. Bekijk onze verschillende kranen.

Kraanverhuur prijzen per dag of week

Bekijk op uw gemak de prijzen die wij vragen voor onze verschillende kranen. Zo kunt u berekenen wat uw investering is op het gebied van kraanverhuur en hoe u zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de extra hijskracht.

Interesse in kraanverhuur?

Neem contact op via ons contactformulier of bel direct 0498-107270.

- Altijd de goedkoopste
- Prima service
- Eenvoudige bediening
- Reserveer en huur 24/7